VERKOOP VAN FIETSEN

Bezoek onze winkel: Boomstraat 16, 2880 Bornem. Ook onze webshop is 24/24 open! Fietsen S&C specialiseert zich niet enkel in fietsherstellingen, maar biedt ook een ruim assortiment aan fietsen. Van e-bikes, stads- en racefietsen tot mountainbikes: bij ons vind je zeker het model dat bij je past.

FIETSHERSTELLINGEN & ONDERHOUD

Fietsherstellingen- en onderhoud op maat. Fietsen S&C heeft alle kennis en onderdelen in huis om je fiets te repareren. Wij aanvaarden alle merken, met uitzondering van merken welke enkel via internet kunnen worden aangekocht en niet via een vakhandel worden verdeeld.

BIKEFITTING

Door het gebruik van onze meetapparatuur bieden wij een uitgebreid aantal diensten aan om je fietscomfort te vergroten, je prestaties te verbeteren of je kans op blessures tijdens het fietsen te laten verminderen. Op deze manier kunnen fietsers van alle niveaus hun voordeel doen met een bikefit. Boek tijdig je afspraak via telefoon of mail: info@fietsherstellingen-sc.be.

BATTERIJ-UITMETING

Bij Fietsen S&C beschikken we over een professionele accu tester waarmee we de capaciteit van uw elektrische fiets kunnen meten. Een batterij uitmeten duurt +/- 2 uur, waarna u een volledig rapport ontvangt over de toestand van uw batterij. Boek tijdig uw afspraak via info@fietsherstellingen-sc.be of via ons contactformulier.

GEPERSONALISEERDE WIELERKLEDIJ & ACCESSOIRES

Op zoek naar gepersonaliseerde wielerkledij? Wij werken samen met het topmerk Forte Sportswear. Ook bedrukking van fietstassen (Willex) bieden wij aan.