Nieuwe merken: Fietsen S&C ook verdeler van Pinarello en Stevens Bikes

Nieuwe merken: Fietsen S&C ook verdeler van Pinarello en Stevens Bikes

Het weer doet het nog niet vermoeden, maar het nieuwe mountainbike- en veldritseizoen is aangebroken. Voor de liefhebbers hebben wij daarom twee nieuwe topmerken beschikbaar: Pinarello en Stevens Bikes.

Pinarello
Pinarello is een Italiaans fietsmerk. Het bedrijf is gespecialiseerd in het handmatig produceren van racefietsen, tijdritfietsen en crossfietsen. Het merk is de wereldleider in het ontwerp en de productie van high-end racefietsen, frames en accessoires. De naam Pinarello herinnert aan de legendarische overwinningen van de grootste wielrenners aller tijden: sinds 1975, de eerste overwinning in de Giro d’Italia met Fausto Bertoglio, heeft Pinarello alle belangrijke races in de wereld gewonnen, waaronder Olympische Spelen, Wereldkampioenschappen, Tour de France en Vuelta a Espana.

Alle fietsen die geproduceerd zijn voor de beste renners ter wereld zijn ook beschikbaar voor de amateurs, zodat iedereen de best mogelijke prestaties levert. De samenwerking met de pro riders stelt hen in staat om geavanceerde technologieën te ontwikkelen om de races te winnen. Die technologieën worden vervolgens toegepast op de fietsen die iedereen zou kunnen kopen en gebruiken.

STEVENS Bikes
STEVENS is een toonaangevende Duitse fietsfabrikant, gevestigd in Hamburg. Het gamma van STEVENS bestaat uit race- en cyclocrossfietsen, trekking- en stadsfietsen, mountainbikes, elektische fietsen en kinderfietsen. Het merk behoort tot het topsegment van elektrische fietsen. Kenmerkend is dat deze handgemaakte fietsen bestaan uit zeer stevige kaders en een verfijnde afwerking, wat resulteert in een sportieve gestroomlijnde fiets. Het grootste verschil met andere merken is dat STEVENS fietsen véél lichter zijn dan de rest.