Pinarello Dogma F12 nu beschikbaar in onze winkel!

Pinarello Dogma F12 nu beschikbaar in onze winkel!

Na de F8, F10 is nu ook de nieuwste Pinarello Dogma F12 onze winkel binnengerold! Italiaanse topkwaliteit in combinatie met een prachtig design. En als exlusief extraatje bieden wij ook de F12 aan in de kleuren van Team Ineos. Zo waan ook jij je als topcoureur in de Tour de France!

Specificaties
De nieuwe F12 is er vanaf de introductie al meteen met schijven en zonder schijven. De F12: een Carbon Torayca T1100 1K asymmetrisch frame (volgens opgave 840 gram) met TiCR™ Total Internal Cable Routing en E-Link™ (junction Di2). De schijfremversie heeft 160 mm flat mount aansluiting en er kunnen maximaal 28 mm banden gemonteerd worden. De F12 is aërodynamischer dan de F10, vooral door de kabelvoering. Het levert in vergelijking met de F10 zo’n 8 Watt winst op bij een snelheid van 40 km/h.

Optisch lijkt de F12 vanuit de verte op de F10; alleen als je goed kijkt zie je dat de boven- en onderbuis wat meer gewelfd zijn dan bij de F10. Die welving aan de bovenzijde van de onderbuis is dan vooral gedaan voor de aerodynamica; de bidonhouder is zo wat meer verdekt opgesteld. De staande achtervork van de F12 is een stuk wulpser dan op de F10.